به گزارش خبرنگار ایبنا؛ کوروش پرویزیان؛ رئیس پژوهشکده پولی و بانکی در نشست صنعت لیزینگ و تأمین مالی که در پژوهشکده پولی و بانکی برگزار شد؛ گفت: این نشست به درخواست بانک مرکزی و انجمن لیزینگ برگزار شده تا روز ۲۸ بهمن نیز همایش ملی صنعت لیزینگ و تأمین مالی را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در قانون جدید بانک مرکزی، شرکتهای لیزینگ به عنوان اشخاص تحت نظارت معرفی شده است، تصریح کرد: بانک مرکزی به دنبال کارآمدی بیشتر صنعت لیزینگ و تغییر و تحولات در فضای کسب و کار این صنعت است.
پرویزیان افزود: تعامل بین اشخاص تحت نظارت و بانک مرکزی به خوبی صورت خواهد گرفت و ما چارچوبی تعیین میکنیم تا نقش لیزینگ در فضای تولیدی کشور در راستای رفع نیاز تولید و بهبود کسب و کارها ارتقا یابد.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با تأکید بر اینکه در قانون جدید بانک مرکزی به لیزینگ و واسپاری اشاره شده و ما تاکنون چندین جلسه با فعالان این حوزه برگزار کردهایم، اظهار کرد: قرار است در ۲۸ بهمن همایش تأمین مالی لیزینگ برگزار شود که دستاوردهای این همایش عمدتا ناظر بر بهبود فضای کسب و کار است و توصیه شده که در بانک مرکزی هم برگزار شود.
وی بیان کرد: در ساختار همایش که بهمن ماه برگزار میشود کمیته اجرایی حضور خواهد داشت و تا روز همایش کارگاههای آموزشی برگزار خواهیم کرد تا مسئلهای از لیزینگ حل شود و ما امیدواریم با حضور قوی بانک مرکزی در لیزینگ مشکلات این حوزه حل شود.
پرویزیان با بیان اینکه موضوع همایش بهمن ماه چشم انداز صنعت لیزینگ و تنظیمگری است، گفت: تنظیمگری صنعت لیزینگ، محیط قانونی و چالشهای این صنعت، نقش صنعت لیزینگ در تامین مالی خانوار، تحول دیجیتال و استفاده از فناوریهای مدیریت شده و توسعه اقتصادی با استفاده از لیزینگ از جمله محورهای این همایش خواهد بود.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی اظهار کرد: مخاطبین در حوزه لیزینگ شامل دانشجوها، کارشناسان و متخصصان این حوزه میشود و هدف از برگزاری همایش لیزینگ اصلاح دستورالعمل است، البته این همایش جنبه کارگاهی نیز خواهد داشت تا مفاهیم جدید وارد این حوزه شود.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: همایش بانکداری نوین و نظام های پرداخت دارای کیفیت خوبی است برای همین هر ساله این همایش برگزار میشود؛ در نتیجه برای همایش لیزینگ نیز نباید به کسب و کار محدود شویم تا امکان برگزاری این همایش به صورت هر ساله وجود داشته باشد.
رویکرد بانک مرکزی در مورد اشخاص تحت نظارت تغییر کرده است
در ادامه نشست «صنعت لیزینگ و تامین مالی» سید جلال سیدی؛ مدیر اداره مجوزهای بانکی بانک مرکزی بیان کرد: رویکرد ما در مورد اشخاص تحت نظارت تغییر کرده و اگر بخواهیم قانون گذاری کنیم باید به اشخاص تحت نظارت اهمیت بدهیم.
وی گفت: برگزاری این نشست حرکت خوبی است و امیدواریم این حرکت با برگزاری همایش و نشستهای سالانه ادامه دار باشد. همچنین امیدواریم در سایر همایشها از سازمان بورس، وزارت اقتصاد، پژوهشکده پولی و بانکی، اهالی بانک مرکزی و فعال حوزه لیزینگ دعوت داشته باشیم.